SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DEN ROMANLARA YARDIM ELİ

BAKIRKÖY’DEN ROMANLARA YARDIM ELİ
Bu haber 01 Temmuz 2015 - 12:27 'de eklendi ve 1.160 views kez görüntülendi.

BAŞKAN KERİMOĞLU RAMAZAN’DA ROMAN YURTTAŞLARI UNUTMADI
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu , Bakırköylü hayırseverlerin Ramazan Kolisi yardımlarını Roman vatandaşlara ulaştırdı.
image
İFTAR YEMEĞİNİN YANISIRA ERZAK YARDIMI DA YAPILIYOR
image
Ramazan Ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: ”Mübarek Ramazan Ayı yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bakırköy’de her gün yaklaşık 10 bin yurttaşımıza iftar yemeği veriyoruz. Ayrıca iftar yemeğine gelemeyecek durumda olan yurttaşlarımıza da “Ramazan Erzak Kolisi” dağıttık. Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonundan da ihtiyaç sahibi Roman vatandaşlar için ramazan kolisi talebi gelince hayırseverlerimizden belediyemize gelen ramazan kolilerini kendilerine gönderdik. Tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
BAŞKAN YARDIMCISI EMRAH TOPKAYA ERZAK KOLİLERİNİ BİZZAT TESLİM ETTİ
Ramazan kolilerini Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Topkaya ve Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Sinan Karaca Öztürk, Arnavutköy ve Çatalca’nın köylerine giderek dağıttı.
EMRAH TOPKAYA: “PAYLAŞMAK BİZİM İÇİN BİR GÖREV”
image
Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Topkaya erzak kolilerini mahallere ulaştırması ile ilgili olarak şunları ifade etti. “Ramazan ayı paylaşım ve dayanışma ayıdır. İhtiyaç sahibi yurttaşlarımızın sadece Bakırköy’de olmaları gerekmiyor. Roman yurttaşlarımız en çok ihmal edilmiş bir kesimdir, sayın başkanımızın da talimatı ile onlara yardım elimizi uzatmak bizler için görevden öte bir onurdur” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA