SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE ENGELLİLER İÇİN MAÇ

BAKIRKÖY’DE ENGELLİLER İÇİN MAÇ
Bu haber 04 Aralık 2014 - 15:22 'de eklendi ve 892 views kez görüntülendi.

Bakırköy Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bir gösteri maçı gerçekleştirildi.
FATİH TERİM, HASAN ŞAŞ, OKTAY DERELİOĞLU, İLKER YAĞCIOĞLU, BÜLENT KERİMOĞLU VE UMUT ORAN’DAN “ENGELE HAYIR!” MAÇINDA SAHAYA ÇIKTILAR
image
Kamuoyunda duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen maç; Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim ve Teknik Direktör Müfit Erkasap’ın katılımı ile Türk Milli Takımı’nın unutulmaz yıldızlarından Hasan Şaş, Oktay Derelioğlu, İlker Yağcıoğlu, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü başkanı Kenan Özüdoğru, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Umut Oran’ndan oluşan şöhretler takımı ile Ampüte Ligi’nde Bakırköy Belediyesi’nin sponsoru olduğu İstanbul Özürlüler Spor Kulübü arasında oynandı.
BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU: “ENGELE RUHSAT VERMEYECEĞİZ”
image
Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yapılan “Engele Hayır!” karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, ”Öncelikle hepimiz engelli kardeişerimizle empati kurmalıyız. Bir an düşünüp kendimizi engelli bireylerin yerine koymalıyız. İş hayatında ve sosyal hayatta engellilere yer açmalıyız. Bakırköy’de daha önce sözünü verdiğim gibi engelleri birlikte aşacağız ve asla engele ruhsat vermeyeceğiz. Ayrıca duyarlılık gösterip etkinliğimize katılan Fatih Terim, Hasan Şaş, İlker Yağcıoğlu, Oktay Derelioğlu ve Sayın Milletvekilimiz Umut Oran’a da çok teşekkür ederim.”dedi.
FATİH TERİM: “ENGELLERİ KALDIRABİLİRİZ”
Türkiye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim de,”Öncelikle tüm engellilerimizi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde daha iyi anlıyorum. Bence de en önemli şey engellilerle empati kurabilmektir. Bu empatiyi kurabilirsek daha fazla yol kat edebiliriz. Bu anlamlı organizasyondan dolayı ben de Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür ederim. İmkanlarımızı ve zamanımızı daha fazla harcarsak engelleri kaldırabiliriz.”şeklinde açıklamada bulundu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA