SON DAKİKA

Haberertesi

BAHÇELİ’NİN ADAYI YILDIRIM!

BAHÇELİ’NİN ADAYI YILDIRIM!
Bu haber 11 Aralık 2018 - 7:37 'de eklendi ve 174 views kez görüntülendi.

BU SÖZLERİ BİR AKP’Lİ DEĞİL MHP LİDERİ SÖYLEDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’te bütçe görüşmeleri devam ederken, gazetecilerin Cumhur İttifakı kapsamında yürütülen görüşmelere ilişkin sorularını yanıtladı.
“BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR!”
AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak düşündüğü Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın, “Meclis Başkanlığı’ndan istifa etmesine gerek olmadığını” söyleyen Bahçeli şöyle konuştu:
“İstifa etmesi gerekir mi gerekmez mi? Böyle bir şeye sokmamak lazımdır. Eğer ‘Cumhur İttifakı’nın adayı olarak İstanbul’da AKP Sayın Yıldırım’ı düşünmüş ise ‘Onun istifa etmesi gerekirdi’ tartışmasına kimse girmesin. Çünkü başkan seçilirse milletvekilliğinden ayrılır, belediye başkanı olur. Cumhur İttifakı’nda da Binali Yıldırım seçildiği gün Meclis Başkanlığı’ndan ayrılmış olur. AKP’nin göstereceği aday bizim daha önce ifade ettiğimiz şekliyle kabul edilir. Daha önce kabul ettiğimiz anlayış nedir? Kimi aday gösterirseniz gösterin, 3 büyükşehirde sizleri destekleyeceğizdir. Böyle bir durum için de Binali Yıldırım bey önemli bir şahsiyettir. ‘Cumhur İttifakı’nın inşası sırasında, AKP Genel Başkanı olarak bu sürecin başlamasında, AKP ile MHP ile diyalogların güçlendirilmesinde önemli bir rol üstlenmiş bir şahsiyettir. Dolayısıyla ‘Cumhur İttifakı’ndan biz memnuniyet duyuyor isek aynı şekilde Binali Yıldırım Bey’den de memnuniyet duymamız gerekir. Aday olursa başımın üstünde yeri var.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA