SON DAKİKA

Haberertesi

BAHÇELİ BU FOTOĞRAFI GÖRDÜ MÜ?

BAHÇELİ BU FOTOĞRAFI GÖRDÜ MÜ?
Bu haber 03 Şubat 2019 - 10:09 'de eklendi ve 43 views kez görüntülendi.

“CHP-HDP-İP’TEN OLUŞAN NİFAK ÇATISI”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdiği açıklamasında CHP’nin “HDP ve İP ile ittifak” yaptığını iddia etti.
Bahçeli şöyle konuştu. “Korkunun ecele faydası yok, Cumhur İttifakı 31 Mart’ta zilleti yere serecek, tarihi yenilgisini tattıracaktır. CHP-HDP-İP’ten oluşan derme çatma nifak çatısı milli iradenin rüzgarıyla kurumuş yaprak misali savrulup gidecektir. Demem odur ki: Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar…”
İP LİDERİ PERİNÇEK BİNALİ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ
TBMM Başkanı ve AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile görüştü.
Tuzla’daki seçim çalışmalarının ardından Kavacık’taki seçim ofisine gelen Binali Yıldırım, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile görüştü. Görüşme basına kapalı olarak yaklaşık yarım saat sürdü.
PERİNÇEK; “ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE GÖĞÜSLEYECEĞİZ”
Çıkışta açıklama yapan Perinçek, “Sayın Meclis Başkanımız Binali Yıldırım ile görüştük. Çok güzel bir görüşme oldu. Görüşmede vatanımızın bütünlüğü ve Türkiye’nin önündeki zorlukları hep birlikte göğüslemek ve Türkiye’nin ekonomisinin de bir üretim ekonomisi ile çıkması konularında karşılıklı görüş alışverişi yaptık. Şu anda inanıyoruz; Türkiye bu zorlukları, çetin koşulları yenecek kabiliyete güce sahiptir. Milletin bütün güçlerini bunun için birleştirmek hepimizin görevidir.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA