SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’IN ÇALIŞKAN BAŞKANI

AVCILAR’IN ÇALIŞKAN BAŞKANI
Bu haber 06 Temmuz 2019 - 8:34 'de eklendi ve 23 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
Turan Hançerli’nin yoğun Mesaisi
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yoğun mesaisine hafta sonunda da ara vermeden devam etti. Sürekli halkın içinde olan ve gelen her davete katılmak adına büyük bir çaba sarf eden Başkan Hançerli, geçtiğimiz hafta sonunda sekiz farklı programa katıldı.

Avcılar marka kent olacak
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, göreve gelmesi ardından aldığı kararlar, gösterdiği yaklaşımlar ve yorulmaksızın gerçekleştirdiği çalışmalarla ezberleri bozmaya devam ediyor. Başkan Hançerli, geçtiğimiz hafta sonunda da temposunu düşürmeden programlarına devam etti. Çeşitli STK’ların etkinliklerine ve ASEM Sanat topluluğu gösterisine katılan Hançerli, Firuzköy ve Yeşilkent mahallelerinde de yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Turan Hançerli, denetim esnasında yanına gelen vatandaşlar ile sohbet ederek; “Benim için mesai kavramı alışıldığı gibi haftanın beş günü belirli saatler arasında yapılan işin karşılığı değil. Ben bu düşünceyi reddediyorum. Bu yola çıkarken gece gündüz çalışacağıma, devamlı halkımla iç içe olacağıma ve bu dönemin sonunda sorunlarını çözmüş, mutlu ve marka bir Avcılar için söz vermiştim. İşte bunun gereği olarak Avcılar’da yaşayan vatandaşlarımız için haftanın yedi günü çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Bir kez daha iddia ediyorum, bu dönemde Avcılar tüm sorunlarından kurtulacak ve marka kent olacak” dedi.

Turan Hançerli, Ekrem İmamoğlu’nun davetine katıldı

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 23 Haziran’da rekor oy ile ikinci kez İ.B.B. Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun davetine katıldı. Gerçekleşen buluşmada İstanbul Gönüllüleri ve Millet İttifakı temsilcileri de hazır bulundu. İ.B.B. Başkanı Ekrem İmamoğlu, katılımcılara İstanbul’un geleceğine ilişkin yapılan planlamalar ve işleyecek süreç hakkında bilgi verdi. Bu toplantının ardından Başkan Turan Hançerli, Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşen ve Millet İttifakı belediye başkanlarının da hazır bulunduğu kapalı toplantıya katıldı. Burada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin iş birliği üzerine bilgi alışverişi gerçekleşti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA