SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA ADAY PROTESTOSU!

AVCILAR’DA ADAY PROTESTOSU!
Bu haber 09 Şubat 2014 - 22:43 'de eklendi ve 1.861 views kez görüntülendi.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEĞİRMENCİ ADAY GÖSTERİLMEYİNCE ORTALIK KARIŞTI

BELEDİYE ÖNÜNDE TOPLANAN AVCILARLILAR PROTESTO GÖSTERİSİ YAPTI…

İŞTE O HABER…
3 dönemdir İstanbul’un Avcılar Belediye Başkanlığını başarıyla sürdüren CHP Aday adayı Mustafa Değirmenci’nin yeniden aday gösterilmediğinin duyulması halkı ayaklandırdı.
İstanbul ilçelerinin adaylarının açıklanmasından sonra sokağa dökülen Avcılar halkı “Başkanımız Mustafa Değirmenciyi istiyoruz” diye belediye önünde CHP’yi protesto ettiler.
“Avcılar’ı AKP’ye teslim etmeyiz”…
“Avcılar’ı AKP’ye teslim etmeyiz” sloganları atan vatandaşlar, “CHP’nin gösterdiği aday Handan Toprak, AKP’li Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun hastanesinde çalışmakta ve aynı zamanda hastanenin hissedarlarındandır. Biz Avcılar’a AKP güdümlü aday istemiyoruz” diye CHP’yi protesto ettiler.
BULGARİSTAN TÜRKLERİ AYAĞA KALKTI
Bu arada Bulgaristan’da iktidar partisinin ortağı ve Bulgaristan’daki Türkleri temsil eden HÖH Partisi Genel Başkanı Lütfü Mestan, Genel Başkan Yardımcısı Rüşen Rıza ve parti milletvekilleri, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin aday gösterilmemesine büyük tepki gösterdiler.
GÖÇMENLER DEĞİRMENCİ SAYESİNDE HUZUR İÇİNDE YAŞIYORMUŞ…
HÖH Lideri Mestan, Başkan Değirmenci’ye gönderdiği tepki mesajında, “Nüfusunun yüzde 40’ı göçmen olan Avcılar’da yaşayan Bulgaristan Türkleri, 15 yıldır refah ve huzur içinde hayatlarını idame ettirmektedirler. Her zaman biz Bulgaristan Türklerine manevi desteklerini esirgemeyen Avcılar Belediye Başkanı dostum Mustafa Değirmenci’nin aday gösterilmemesini hayretle karşıladım” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA