SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA COŞKU DORUĞA ÇIKTI

AVCILAR’DA COŞKU DORUĞA ÇIKTI
Bu haber 21 Haziran 2015 - 11:29 'de eklendi ve 986 views kez görüntülendi.

BİNLERCE AVCILARLI ŞÖLENDE BULUŞTU
Avcılar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Etkinlikleri müzisyen Mehmet Erdem konseriyle başladı.
İLK KONSERE YOĞUN KATILIM
image
Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan Ayında, halkın barış, kardeşlik, huzur ve refah içinde bir Ramazan Ayı geçirmesi için Avcılar Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri müzisyen Mehmet Erdem konseriyle başladı. Gümüşpala Paşaeli Parkı Nejat Uygur sahnesinde 20 Haziran Cumartesi akşamı iftarın ardından saat 21.45’de gerçekleştirilen konsere Avcılar halkı büyük ilgi gösterdi.
BAŞKAN DR.HANDAN TOPRAK BENLİ: “AVCILAR’DA KİMSE YATAĞA AÇ GİRMİYOR”
image
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli konser öncesi coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada Avcılar’da hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceğini belirterek; “Avcılar Belediyesi olarak hizmete sunduğumuz Aşevi ile evinde yemek yapamayan, hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evlerine iki öğün yemek gönderiyoruz. Sosyal Belediyeciliğimiz gereği, sosyal projeler her zaman önceliğimiz olmuştur. Vatandaşlarımıza bu hizmet yılın 365 günü sunulacaktır” dedi.
HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli konuşmasının devamında, “Avcılar’da Ramazan ayını kadını, çocuğu, genci, yaşlısı tüm halkımızla birlikte, barış kardeşlik ve refah içerisinde geçirmek dileğiyle, Ramazan ayı boyunca sürecek olan etkinliklerimizde birlikte olmayı arzu ediyoruz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
SIRADA SÜRPRİZ SANATÇILAR VAR
Avcılar Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında 25 Haziran Perşembe günü Cengiz Özkan sahne alacak. 26 Haziran Cuma günü ise Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen “Marko Paşa” isimli oyun, günümüz yorumuyla Süheyl ve Behzat Uygur tiyatrosu tarafından sahnelenecek. 27 Haziran Cumartesi günü ise Türk Pop Müziği sanatçısı Mabel Matiz sahne alacak. Gümüşpala Mahallesi Paşaleli Parkı Nejat Uygur Sahnesinde saat 21.45’te gerçekleştirilecek etkinlikler ücretsiz olup tüm Avcılar haklı davetlidir.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA