SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA ANINDA MÜDAHALE

AVCILAR’DA ANINDA MÜDAHALE
Bu haber 07 Ekim 2015 - 7:26 'de eklendi ve 441 views kez görüntülendi.

AVCILAR’DA 6 KATLI BİNANIN KOLONLARI PATLADI
BELEDİYE BAŞKANI DR.HANDAN TOPRAK KISA BİR SÜREDE BİNAYA GELEREK VATANDAŞLARIN TAHLİYE EDİLMESİNİ SAĞLADI

Avcılar Belediyesi, taşıyıcı kolanlarının bilinmeyen bir sebeple, aniden, büyük bir gürültüyle patlaması sonucu zarar gören 6 katlı apartmanda yaşayan vatandaşların, mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışma başlattı.
OTELE YERLEŞTİRİLDİLER
Avcılar Cihangir mahallesinde akşam saat 17.00 sıralarında, 1998 yılında yapılmış olan, 6 katlı, bir binanın taşıyıcı kolanları bilinmeyen bir nedenden dolayı patladı. Kolanların patlaması ile birlikte 17 dairenin bulunduğu bina zarar gördü. Binada oturan 30 civarında vatandaş yaşanan olaydan dolayı mağdur olurken, Avcılar Belediyesi mağdur olan vatandaşları tedbir amaçlı otele yerleştirdi. Avcılar Kaymakamlığı’nın kira yardımı kovuşturması tamamlanıncaya kadar konaklama ve her türlü destek verileceği bildirildi.
GEREKLİ ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI
Avcılar Belediyesi ekipleri tarafından binanın bulunduğu yerde inceleme yaparak, can ve mal güvenliği için tedbirler alındığı gözlendi. Belediye ekiplerince binada ve yan binalarda yasayanlar tedbir amaçlı tahliye edilerek, otellere yerleştirildi. Olaydan etkilenen hiçbir vatandaş mağdur edilmezken, Avcılar Belediyesi vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışma başlattı. Avcılar Belediyesi tedbir amaçlı binalarına giremedikleri İçin otelde konaklatılan ailelere Aşevi’nde yemek hizmeti sunuyor. Binada taşıyıcı kolonların patlamasının nedeni yapılacak olan incelemelerin ardından belli olacak.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA