SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR 100 YILLIK ZAFER’İ BÖYLE KUTLADI

AVCILAR 100 YILLIK ZAFER’İ BÖYLE KUTLADI
Bu haber 01 Eylül 2022 - 6:19 'de eklendi ve 6 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramı Avcılar Belediyesi’nin kentin dört bir yanında düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Kentte zafer kutlamaları Hükümet Konağı ve Atatürk Parkı’nda düzenlenen resmi çelenk törenleri ile başladı. Gün boyu Avcılar’ın mahallerinde süren Bando takımı ile kortej yürüyüşü Merkez Mahallesi Halide Edip Adıvar Parkı’nda Fener Alayı’na dönüştü. Halide Edip Adıvar Parkı’nda buluşan coşkun kitle Avcılar Meydan’da düzenlenen halk konserinde fener alayı düzenledi.

BÜYÜK ZAFER’E YAKIŞAN GECE

Gün boyu Avcılar’ın dört bir yanında düzenlenen etkinlikler Avcılar Meydan’da düzenlenen büyük konserle devam etti. Gençlerin sevgilisi Rap yıldızı Norm Ender ve usta sanatçı Selda Bağcan’ın sahne aldığı geceye katılan binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin finalinde ise usta sanatçı Selda Bağcan’ın sanat hayatındaki 50’nci yılı anısına pasta kesildi.

BAŞKAN HANÇERLİ; “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Etkinlikte sahne alan sanatçılara plaket ve çiçek takdim eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli; “Bayramınız, bayramımız kutlu olsun. Zafer, zaferin, zaferimizin, zafer bayramımızın 100. yılını coşkuyla, heyecanla, büyük mutlulukla kutlayacağız. Sanatçılarımız da hazır, bizler de hazırız. Burayı tıklım tıklım doldurdunuz, teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu ülkeye saldıran, bu ülkeyi kuşatan, bu ülkeyi esir etmek isteyenlere karşı direndiler. Mücadele ettiler ve düşmanı tek tek bu ülkeden kovdular. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni bize armağan ettiler. Bize düşen görev; bağımsız Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak!” dedi.

GENÇLERE SESLENDİ; “CUMHURİYET’İ YAŞATACAK SİZLERSİNİZ
Başkan Hançerli; “İşte sizler Mustafa Kemal ve yol arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyeti ilelebet yaşatacak gençlersiniz. Bugünlerde zor zamanlardan geçiyor olabiliriz. Bugünlerde işsizlik, pahalılık, kriz sorunlarıyla boğuşuyoruz. Ama sizdeki bu enerji Cumhuriyet’e ve Atatürk’e inanan, Atatürk’ün izinden gitmek isteyen, giden siyasetçilerin çözeceği, sizlerin çözeceği sorunlar bunlar. Bunları yakın zamanda çözülecek müreffeh, daha refah, gençlerin yurt dışına gitmediği, mutluluğun ve eğlenmenin yasaklanmadığı bir ülke gelecek, Size söz!”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA