SON DAKİKA

Haberertesi

ANKARA ADLİYESİNE DE SİYAH ÇELENK

ANKARA ADLİYESİNE DE SİYAH ÇELENK
Bu haber 21 Ekim 2014 - 8:09 'de eklendi ve 464 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ VE PARTİLİLER ANKARA ADLİYESİ ÖNÜNDEYDİ
CHP Ankara İl Örgütü, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk davalarına takipsizlik kararı verilmesini, Ankara Adliyesi önüne “Adaletin kara günü” yazılı siyah çelenk bırakarak protesto etti.
YOĞUN KATILIM
Ankara adliyesine siyah çelenk koyma eylemine CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Yakup Akkaya ve Bülent Tezcan, CHP Ankara il başkanı Necati Yılmaz, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
ANKARA İL BAŞKANI NECATİ YILMAZ: “KARAR TOPLUMUN VİCDANINI KARARTMIŞTIR”
“Ortalık rüşvet, yolsuzluk kokuyor” diyerek, adliye önüne tuz serpen CHP Ankara il Başkanı Necati Yılmaz, 17 Aralık soruşturmasında, “soruşturmanın yasa dışı olduğu ve isnat edilen suçların oluşmadığı vurgusuyla” takipsizlik kararı verildiğini belirtti. “Takipsizlik kararının, toplum vicdanını kararttığını” öne süren Yılmaz, partisinin, takipsizlik kararının verildiği 17 Ekim’i, “adaletin kara günü” olarak ilan ettiğini söyledi. Yılmaz, “Yüzyılın en büyük rüşvet yolsuzluğunun hukuken ve siyaseten takipçisi olacağız” dedi.
ADALET SUSTU BİZ SUSMAYACAĞIZ
Açıklamanın ardından CHP’li yöneticiler, “Adaletin kara günü” yazılı siyah çelenk ile birbirine bağlanmış bir grup ayakkabı kutusunu adliye önüne bıraktı. Eylem sırasında, partililer, “Açma kutuyu, söyletme kötüyü”, “Adalet sustu, biz susmayacağız” yazılı dövizler taşıdı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA