SON DAKİKA

Haberertesi
Sait Temur

AKP’NİN MİTİNG PROVASI

AKP’NİN MİTİNG PROVASI
Bu haber 20 Eylül 2015 - 8:58 'de eklendi ve 398 views kez görüntülendi.

TERÖRÜ DURDURMASI GEREKENLENLER MİTİNG YAPIYOR
Sivil Dayanışma Platformu’nun çağrısıyla bugün İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek “Milyonlarca nefes/terörekarşı tek ses” mitingi saat 16.00’da başlayacak. Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak. Peki adama sormazlar mı? “Kardeşim 13 yıldır iktidardasın. Elini tutan mı var” diye.
TERÖR BAHANE MİTİNG ŞAHANE
“Sivil Dayanışma Platformu” adı altında bir araya gelen iktidar destekçisi oluşumların çağrısı ile düzenlenen miting tam AKP mitingine dönüşecek.
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
Mitinge katılacakları taşımak için tahsis edilen kamu araçları ve devletin tüm olanakları seferber edilmiş durumda.
İSTANBUL’U AFİŞLE DONATTILAR
E-5 Karayolu üzerindeki köprü ve üstgeçitlerden CHP’li belediyelerin bile afişlerini kaldırtan Büyükşehir Belediyesi, bu miting için kentin tüm köprü, üstgeçit ve bilboardlarını tahsis ettiği de dikkatlerden kaçmadı.
ASIL AMAÇ ERDOĞAN’LI MİTİNGLER
7 Haziran seçimleri sürecinde “toplu açılış törenleri” adı altında küersülerden halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 Kasım seçimlerine kadar mitin yapması için de gerekçe hazır: “teröre hayır” mitingleri.
HAVUZ MEDYASI MANŞETLERE TAŞIYACAK
Bugünkü mitingi TRT’nin tüm kanalları ve en az yirmi kanal canlı yayınlayacak. Yarın ki gazetelerin 1. Sayfaları da tamamen bu mitinge ayrılacak. Üstelik hepsi bir kalemden çıkmış gibi.
Bekleyin görün.
SİVİL DAYANIŞMA PLATFORMU’NA ÇAĞRI…
Mitinge davet için günlerdir attığınız SMS’ler, afiş ve pankart lar dahil olmak üzere bu masrafların tutarı nedir, kaynağını nasıl karşıladınız? Bir açıklayın da bilelim.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA