SON DAKİKA

Haberertesi

AKP’Lİ VEKİLDEN ÖZKOÇ’A AÇIK TEHDİT

AKP’Lİ VEKİLDEN ÖZKOÇ’A AÇIK TEHDİT
Bu haber 09 Mart 2020 - 7:15 'de eklendi ve 49 views kez görüntülendi.

TEHDİT EDERKEN HAKARETTE SINIR TANIMADI

AKP Birtlis Milletvekili Vahit Kiler, “Geçen günkü meclisteki o hainin, o alçağın, o onursuzun çok afedersiniz o şerefsizin söylemleri bundan ibarettir. Diğer türlü hiç kimse hele hele bir milletvekili parlementoda o sözleri bir şahsa dahi kullanamaz, bırakın bir devlet başkanını sıradan bir şahsa dahi kullanamaz. Dışarda o sözleri bir şahsa etsin çeker vururlar.” dedi.

“O ALÇAĞIN BİR YERLERİNİN KIRILMASI LAZIMDI”
Engin Özkoç’a “O alçağın o meclisten çıkarken muhakkak bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı, elini kolunu sallayarak çıkması içimi soğutmadı” dedi.

“NE ZAMAN MECLİSE GELSE AYNI MUAMELEYİ GÖRECEK”
Bitlis News’in haberine göre, Özkoç’un meclise gelmemesi gerektiğini söyleyen AKP’li milletvekili “Siz o alçakça ifadeleri kullanacaksınız utanmadan sıkılmadan gelip meclis kürsüsüne çıkıp konuşma hadsizliğini kendinizde bulacaksınız. O gün geri duracak zaman değildi, o gün o hadsize haddini bildirecek zamandı ve Rabbim nasip etti sizden aldığımız güçle ona haddini bildirdik. O şahıs o insan müsveddesi bundan sonra inşallah o meclise gelmez. Ne zaman meclise gelse aynı muameleyi görecek, eksik olanı tamamlayacağız. Ama tezkere meclise geldi, dokunulmazlığı önümüzdeki hafta kaldırılsa, bizde mecliste zevkle elimizi kaldıracağız ve o alçağın, o vatan haininin milletvekilliğini düşüreceğiz bir daha meclise giremeyecek.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA