SON DAKİKA

Haberertesi

AKP’DEN BİR KOPYA DAHA

AKP’DEN BİR KOPYA DAHA
Bu haber 07 Ekim 2015 - 21:17 'de eklendi ve 543 views kez görüntülendi.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AHMET AKIN KOPYAYI YAKALADI
AKP Genel başkanı Ahmet Davutoğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan vaatler ve Davutoğlu’nun açıklamalarında verdiği sözlerde CHP taklitleri bitmek bilmiyor.
CHP’Lİ AHMET AKIN YAZILI AÇIKLAMA YAPTI
CHP Balıkesir milletvekili Ahmet Akın, 07.09.2015 tarihinde TBMM Başkanlığına vermiş olduğu kanun teklifini seçmenlere “vaat” olarak sunan Davutoğlu’na tepki gösterdi.
“CHP yaptığı çalışmalar ve önerilerle AKP’ye ilham kaynağı olmayı sürdürüyor.”
​Akın’ın açıklaması şöyle. “7 Haziran seçimlerinde CHP’nin halk yararına geliştirdiği politika ve projeler, AKP ve yandaşlarınca uygulanamaz bulunarak eleştirilmişti. Hatta dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vaatlerini yapabilirse CHP’ye oy vereceğini ilan etmiştir.
​Halkımızın gerçek ihtiyaçlarını karşılayan ve üzerinde titizlikle çalışılarak üretilmiş olan projelerimiz kamuoyunda geniş yankı uyandırmış, halkımızda karşılık bulmuş ve sahiplenilmiştir.
​Halk yararını değil, saray yararını önceleyen AKP’nin doğal olarak bunu anlaması ve anlamlandırması beklenemezdi. 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan tartışmalar ve gelişmelerin partimizi haklı çıkardığını nihayet AKP’de kabul etmiştir.
​1 Kasım seçimleri için AKP’nin açıkladığı seçim beyannamesinde öne çıkan vaatlerinin CHP’nin vaatlerinin neredeyse bire bir kopyası olduğuna bütün kamuoyu tanıklık etmiştir.
​Öncelikle başta Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm AKP çevrelerinin 7 Haziran seçimleri sürecinde partimize yönelttikleri haksız ve yersiz eleştirilerden dolayı özür dilemeleri gerekmektedir. AKP’nin Erzurum mitinginde konuşan Ahmet Davutoğlu “kadınların iş gücüne katılımını kolaylaştıracaklarını, belediyelere kreş açma zorunluluğu getirip çalışan kadınların ihtiyaçlarının karşılanacağını” açıkladı. Yine AKP’nin 1 Kasım Seçim Beyannamesinde bu konu yer almakta ve “Aile, Çocuk ve Dinamik Nüfus” başlığı altında “belediyelere kreş açma zorunluluğu getireceğiz.” denilmektedir. ​13 yıldır iktidarda olan AKP bu konudaki önemli eksiği de yine bizim önerimizden sonra fark edebilmiştir. Kadınlarımızın işgücüne katılımının önündeki en büyük engelin çocuk bakımı olduğundan hareketle 07.09.2015 tarihinde TBMM Başkanlığına vermiş olduğum kanun teklifi
image
tam da Ahmet Davutoğlu’nun ortaya koyduğu ihtiyacı gidermeye dönüktür.
image
​Seçim bildirgesinde ve Erzurum Mitingi konuşmasında bu konudaki teklifimizi sahiplenen Ahmet Davutoğlu’nu samimi davranmaya, bu sıkıntıyı çözmek için TBMM’de bulunan kanun teklifimize destek vermeye davet ediyorum.
EK: 07.09.2015 tarihinde vermiş olduğum kanun teklifi”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA