SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’DEN YURTIŞINA ÇIKARMA

CHP’DEN YURTIŞINA ÇIKARMA
Bu haber 29 Kasım 2018 - 9:39 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYET ALMANYA VE AVUSTURY’DA
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışı ziyaretleri kapsamında Almanya ve Avusturya’da temaslarda bulunuyor. Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Ünal Çeviköz’ün yanı sıra, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da eşlik ediyor.
İLK DURAK ALMANYA
8F25E696-A9B9-4ADE-B3EB-AC286A5E82D5
Ziyaretin ilk gününde Almanya’nın Başkenti Berlin’de bir takım temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, CHP Berlin Birliği’nin düzenlediği toplantıya katılarak gündemi değerlendirdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yurt dışında olduğu dönemde alt yapısı hazırlanan ve 6 ay gibi kısa bir sürede, 12 ülkede temsilcilikleri açılan CHP Yurt Dışı Birlikleri’nin önemli bir ayağı olan CHP Berlin Birliği Başkanı Kenan Kolat’ında hazır bulunduğu toplantıda Kılıçdaroğlu, Berlin’de faaliyet yürüten sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle de bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Ünal Çeviköz’ün yanı sıra, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da eşlik ettiği toplantıda, CHP’nin ulusal ve uluslararası alandaki çalışmaları masaya yatırıldı.
CHP LİDERİNDEN ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER
Kılıçdaroğlu ayrıca Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) ile de görüşme geçekleştirerek, iki ülke arasındaki bağların demokrasi temelinde güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı ise Avusturya’nın başkenti Viyana olacak. Viyana’da Avusturya Sosyal Demokrat Partisi (SPÖ) ile görüşecek olan heyet, CHP Viyana Birliği tarafından düzenlenecek olan bir etkinliğe katılarak, yurttaşlarla bir araya gelecek.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA